Header Ads

Μπακαλίαρος Πλακί



Υλικά

  • Αλάτι πολύ λίγο
  • 5-6 Μπακαλίαρο στρογγυλούς
  • 4-5 μέτριες πατάτες
  • 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
  • 3-4 ντομάτες τριμμένες ή 2 κουταλιές πελτέ
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1.  Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε και προσθέτουμε πολύ λίγο αλάτι.
  2.  Τοποθέτουμε τον μπακαλίαρο στο ταψί.
  3.   Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα τοποθέτουμε μαζι με τον μπακαλίαρο στο ταψί.
  4.  Στην συνέχεια ρίχνουμε τις τριμμένες ντομάτες και το σκορδο.
  5.  Τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε και λίγο νερό.


yourrecipefortoday.blogspot.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια