Μπακαλίαρος Πλακί
Υλικά
- Αλάτι πολύ λίγο
- 5-6 Μπακαλίαρο στρογγυλούς
- 4-5 μέτριες πατάτες
- 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
- 3-4 ντομάτες τριμμένες ή 2 κουταλιές πελτέ
- 2 σκελίδες σκόρδο
- λίγο ελαιόλαδο
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε και προσθέτουμε πολύ λίγο αλάτι.
- Τοποθέτουμε τον μπακαλίαρο στο ταψί.
- Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα τοποθέτουμε μαζι με τον μπακαλίαρο στο ταψί.
- Στην συνέχεια ρίχνουμε τις τριμμένες ντομάτες και το σκορδο.
- Τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε και λίγο νερό.
yourrecipefortoday.blogspot.gr
Post a Comment