Γλυκό Ψυγείου Φράουλα
Υλικά
- 2 φλ.τσ.τριμμενες φρυγανιές σικάλεως
- 1 φλ.τσ. μαρμελάδα φράουλα (χωρίς ζάχαρη) με στέβια
- 1/2 κ.γλ. κανέλα
- 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου φράουλα γάλα με 1,5% σκόνη στεβια ή άλλο γλυκαντικό
- 2 κουτιά ζελέ λάιτ (χωρίς ζάχαρη)με γεύση φράουλας
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε την φρυγανιά με την μαρμελάδα και κανέλα πολύ καλά και στρώνουμε το μείγμα σε ταψάκι ή φόρμα.Φτιάχνουμε την κρεμά άνθος αραβ.οπως γραφεί η συσκευασία με γάλα 1,5% και ΣΤΕΒΙΑ.
- Όταν κρυώσει λίγο το ρίχνουμε στο ταψάκι με την βάση φρυγανιάς και το βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.Ετοιμάζουμε τα ζελέ με λίγο λιγότερο νερό από αυτό που γραφεί η συσκευασία και το ρίχνουμε πάνω από την παγωμένη κρεμά και ξανά ψυγείο για τουλάχιστον 2 ωρες.
Post a Comment