Header Ads

Γλυκό Ψυγείου Φράουλα


Υλικά
  • 2 φλ.τσ.τριμμενες φρυγανιές σικάλεως 
  •  1 φλ.τσ. μαρμελάδα φράουλα (χωρίς ζάχαρη) με στέβια 
  • 1/2 κ.γλ. κανέλα 
  •  2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου φράουλα  γάλα με 1,5% σκόνη στεβια ή άλλο γλυκαντικό 
  • 2 κουτιά ζελέ λάιτ (χωρίς ζάχαρη)με γεύση φράουλας

Εκτέλεση 

  1. Ανακατεύουμε την φρυγανιά με την μαρμελάδα και κανέλα πολύ καλά και στρώνουμε το μείγμα σε ταψάκι ή φόρμα.Φτιάχνουμε την κρεμά άνθος αραβ.οπως γραφεί η συσκευασία με γάλα 1,5% και ΣΤΕΒΙΑ. 
  2. Όταν κρυώσει λίγο το ρίχνουμε στο ταψάκι με την βάση φρυγανιάς και το βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.Ετοιμάζουμε τα ζελέ με λίγο λιγότερο νερό από αυτό που γραφεί η συσκευασία και το ρίχνουμε πάνω από την παγωμένη κρεμά και ξανά ψυγείο για τουλάχιστον 2 ωρες.
Πηγή: Maria Kourti - ομάδα fb συνταγές για διαβητικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια