Ταραμοσαλάτα
Υλικά
- 200 γρ. ταραμάς
- 300 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
- 1 1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- Το χυμό από 2 λεμόνια
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Μουσκεύουμε το ψωμί μόνο την ψίχα σε νερό και στην συνέχεια το στίβουμε καλά ανάμεσα στα χέρι μας.
- Βάζουμε το κρεμμύδι στο Μούλτι μέχρι γίνει πολτός μαζί με το λάδι.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τον ταραμά, το ψωμί και το χυμό λεμόνι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει σαν κρέμα.
- Δοκιμάζουμε και ανάλογα προσθέτουμε αλάτι ή λεμόνι.
Post a Comment