Header Ads

Μοσχαράκι κοκκινιστό με βίδες



Υλικά


  • 1,5 κιλό μοσχάρι από μπούτι (κομμένο σε μερίδες)
  • 1 σάλτσα πελτέ
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 πακέτο μακαρόνια βίδες(ή κάποιο άλλο τις αρεσκείας)
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • λίγο κιτρινό τυρί ή μυζήθρα
  • Αλάτι
  • Μπάχαρι  
  • Λάδι 
  • Νέρο
  • Ζάχαρη

Εκτέλεση 


  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
  2. Ριχνουμε το μοσχαράκι και το σωτάρουμε.
  3. Στην συνέχεια ρίχνουμε την σάλτσα πέλτε, το αλάτι, την ζάχαρη και το μπαχάρι και το σκεπάζουμε να ψήθει για 30-35΄λεπτά περίπου.
  4. Σε μία αλλή κατσαρόλα προσθέτουμε νέρο ,αλάτι και το λάδι και το αφήνουμε να βράσει.
  5. Μόλις έρθει σε βρασμό ρίχνουμε τα μακαρόνια.
  6. Σερβίρουμε το πιάτο μας και ρίχνουμε απο πάνω λίγο κίτρινο τυρί

yourrecipefortoday.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια