Μοσχαράκι κοκκινιστό με βίδες
Υλικά
- 1,5 κιλό μοσχάρι από μπούτι (κομμένο σε μερίδες)
- 1 σάλτσα πελτέ
- 1 κρεμμύδι
- 1 πακέτο μακαρόνια βίδες(ή κάποιο άλλο τις αρεσκείας)
- 1 σκελίδα σκόρδο
- λίγο κιτρινό τυρί ή μυζήθρα
- Αλάτι
- Μπάχαρι
- Λάδι
- Νέρο
- Ζάχαρη
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
- Ριχνουμε το μοσχαράκι και το σωτάρουμε.
- Στην συνέχεια ρίχνουμε την σάλτσα πέλτε, το αλάτι, την ζάχαρη και το μπαχάρι και το σκεπάζουμε να ψήθει για 30-35΄λεπτά περίπου.
- Σε μία αλλή κατσαρόλα προσθέτουμε νέρο ,αλάτι και το λάδι και το αφήνουμε να βράσει.
- Μόλις έρθει σε βρασμό ρίχνουμε τα μακαρόνια.
- Σερβίρουμε το πιάτο μας και ρίχνουμε απο πάνω λίγο κίτρινο τυρί
yourrecipefortoday.blogspot.gr
Post a Comment