Header Ads

Tσιζκεικ



Υλικά
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 φύλλο ζελατίνη
  •  250γρ τυρί κρέμα
  • λεμόνι
  • Μαρμελάδα
  • 1 πακέτο μπισκότα digestive.
  • 100γρ βούτηρο 
Εκτέλεση 

  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το μισό και λίγο παραπάνω ζαχαρούχο γάλα
  2. Μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε την ζελατίνα προσοχή δεν πρέπει να είναι καυτό.
  3. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το τυρί κρέμα και ρίχνουμε το το μίγμα απο το κατσαρολάκι
  4. Στην συνέχεια ριχνουμε και το υπόλοιπο ζαχαρούχο γάλα και στίβουμε και λιγό λεμόνι και τα χτυπάμε όλα μαζί μεχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  5.  Σ ένα μπλέντερ σπάω τα μπίσκοτα και τα ριχνω σε ενα μπολ.
  6. Σ ένα μπρίκι λιώνω το βούτηρο και το περιχύνω στα μπισκότα και τα ανακατεύω πολύ καλα, και τα στρώνω σε στρογγυλό ταψί.
  7. Στην συνέχια στρώνω την κρέμα μου πάνω απο τα μπισκότα.
  8. Τέλος περιχύνω με μαρμέλαδα και το αφήνω να κρυώσει πολύ καλά στο ψυγείο.  

yourrecipefortoday.blogspot.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια