Tσιζκεικ
Υλικά
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 φύλλο ζελατίνη
- 250γρ τυρί κρέμα
- λεμόνι
- Μαρμελάδα
- 1 πακέτο μπισκότα digestive.
- 100γρ βούτηρο
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το μισό και λίγο παραπάνω ζαχαρούχο γάλα
- Μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε την ζελατίνα προσοχή δεν πρέπει να είναι καυτό.
- Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το τυρί κρέμα και ρίχνουμε το το μίγμα απο το κατσαρολάκι
- Στην συνέχεια ριχνουμε και το υπόλοιπο ζαχαρούχο γάλα και στίβουμε και λιγό λεμόνι και τα χτυπάμε όλα μαζί μεχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Σ ένα μπλέντερ σπάω τα μπίσκοτα και τα ριχνω σε ενα μπολ.
- Σ ένα μπρίκι λιώνω το βούτηρο και το περιχύνω στα μπισκότα και τα ανακατεύω πολύ καλα, και τα στρώνω σε στρογγυλό ταψί.
- Στην συνέχια στρώνω την κρέμα μου πάνω απο τα μπισκότα.
- Τέλος περιχύνω με μαρμέλαδα και το αφήνω να κρυώσει πολύ καλά στο ψυγείο.
yourrecipefortoday.blogspot.gr
Post a Comment