Μωσαϊκό
Υλικά
- 1 πακέτο πτι μπερ
- 250γρ βουτήρο
- 250γρ ζάχαρη αχνή
- 50γρ κακάο
- 40γρ κονίακ
- 1 κουτάκι τρούφα
- αντκολλητικό χαρτί
Εκτέλεση
- Λιώνουμε το βούτηρο σε ένα κατσαρολάκι και το αποσύρουμε από την φωτιά.
- Στην συνέχεια προσθέτουμε την άχνη, το κακάο και το κονιάκ και τα ανακατεύω ολα μαζί.
- Σ΄ενα μπολ σπάω τα μπισκότα και τα ανακατευώ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
- Βάζω το μίγμα πάνω στην λαδόκολα και το τυλίγω σε κόρμο.
- Τέλος πασπαλιζω με τρούφα και το βάζω στην κατάψυξη να παγώσει.
yourrecipefortoday.blogspot.gr
Post a Comment