Header Ads

Τυροπιτάκια


Υλικά
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι 1,5% στραγγιστό 
  • 100 γρ λάδι
  • 250 γρ φαρίνα ολικής 
  •  1/2 κ.γλ.αλατι
  • 1 φλιτζάνι ανθότυρο 
  •  3 κ.σ.γραβιερα 
  • 1/2 κ.γλ.γλυκια πάπρικα
Εκτέλεση  
  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε το γιαούρτι με το λάδι και το αλάτι και τέλος την φαρινα.
  2.  Ζυμώνουμε πολύ καλά τυλίγουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  3.  Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί βάζουμε 1κ.γλ σε κάθε πατάκι.
  4. Αν θέλουμε χτυπάμε 1 κρόκο με ελάχιστο νερό και αλείφουμε τα τυροπιτάδικα μας πριν τα ψήσουμε
Πηγή: Maria Kourti - ομάδα fb συνταγές για διαβητικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια