Τυροπιτάκια
Υλικά
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι 1,5% στραγγιστό
- 100 γρ λάδι
- 250 γρ φαρίνα ολικής
- 1/2 κ.γλ.αλατι
- 1 φλιτζάνι ανθότυρο
- 3 κ.σ.γραβιερα
- 1/2 κ.γλ.γλυκια πάπρικα
- Σε ένα μπολ χτυπάμε το γιαούρτι με το λάδι και το αλάτι και τέλος την φαρινα.
- Ζυμώνουμε πολύ καλά τυλίγουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί βάζουμε 1κ.γλ σε κάθε πατάκι.
- Αν θέλουμε χτυπάμε 1 κρόκο με ελάχιστο νερό και αλείφουμε τα τυροπιτάδικα μας πριν τα ψήσουμε
Post a Comment