Γίγαντες
Υλικά
- 500 γρ γίγαντες
- 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 καρότα
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
- Σέλινο ψιλοκομμένο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός
- Ντοματάκι
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- αλάτι
- πιπέρι
- Από το προηγούμενο βράδυ μουλιάζουμε τους γίγαντες σε μπόλικο νερό.
- Την επόμενη ημέρα τους βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 40΄, τους στραγγίζουμε και τους βάζουμε μέσα σε ένα ταψί, μαζι με σκόρδο και το κρεμμύδι το σέλινο, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο και το ντοματάκι.
- Τελος ρίχνω ελαιόλαδο καθώς και 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό.
yourrecipefortoday.blogspot.gr
Post a Comment