Φασολάκια
Υλικά
- 1 κιλό φασολάκια φρέσκο
- ελαιόλαδο
- ντοματοπέλτες
- κρεμμύδι
- σκόρδο λιωμένο
- μαϊντανός
- αλάτι
- πατάτες
- νερό
- ζαχαρή
Εκτέλεση
- Πλένουμε τα φρέσκα φασολάκια και τα καθαρίζουμε από τις "κλωστές", που βρίσκονται στο πλάι.
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.
- Ρίχνουμε τα φασολάκια με τις πατάτες και ανακατευούμε.
- Προσθετουμέ 2 κουταλιές ντοματοπέλτε και 2 ποτήρια νερό.
- Αλατίζουμε και προσθέτο 1 κουτάλια ζάχαρη.
- Τέλος ανακατεύουμε και σκεπαζουμέ για 35 λεπτα περίπου.
yourrecipefortoday.blogspot.gr
Post a Comment