Header Ads

Σκορδαλία με πατάτα






     Υλικά
  • 3 μεγάλες πατάτες
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 5-6 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κ. σ ξίδι
  • Αλάτι, πιπέρι

    Εκτέλεση 

  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα άφθονο νερό να βράσει και το αλατίζουμε.
  2. Αφου καθαρίσουμε τις πατάτες,τις κόβουμε σε κομμάτια και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
  3. Αφού βράσουν καλά οι πατάτες τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και με ένα πιρούνι (ή με ένα πολυμίξερ) της παταμέ για να λιώσουνε. 
  4. Στην συνέχεια με ένα τρίφτη, τρίβουμε το σκόρδο και το προσθέτουμε στο μπόλ με τις πατάτες
  5. Τέλος προσθέτουμε σιγά, σιγά το ελαιόλαδο και αφού το αποροφήσει η σκορδαλίά είναι έτοιμη για σερβίρισμα

Πηγή: www.tlife.gr/photoGallery/recipes-25martiou/41-1837.html

Δεν υπάρχουν σχόλια