Header Ads

Πατάτες Πεντάρατες







Υλικά:


  • ½ κιλό πατάτες μικρές
  • 

½ κιλό κρεμμύδια
  • 

αλάτι
  • 

πιπέρι
  • 

λάδι για το τηγάνισμα



Προετοιμασία:
  • Πλένουμε καθαρά τις πατάτες χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε, τις κόβουμε ροδέλες και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι
  • Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια τα κόβουμε φέτες και τις ρίχνουμε στις πατάτες αφού έχουν τηγανιστεί λίγο.

  • Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  • Γυρίζομαι να αναμειχθούν και να τηγανιστούν καλά

    πηγή: Κατερίνα Σιδερή


Δεν υπάρχουν σχόλια