Πανακότα σοκολάτας με γάλα καρύδας
Υλικά
- 1 λίτρο γάλα καρύδας
- 2 φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη
- 35-40 σταγόνες υγρή στέβια
- 3 γεμάτες κ.σ.κακάο
- Βάζουμε τη σκόνη ζελατίνης σε 1 /2 κούπα από το γάλα καρύδας ανακατεύουμε και αφήνουμε 5 λεπτά.
- Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο γάλα και ρίχνουμε το μείγμα ζελατίνης το κακάο και την στέβια.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα το βάζουμε σε φόρμα και στο ψυγείο.
- Από πάνω ρίχνουμε λίγη σάλτσα σοκολάτας (κακάο— εβαπορέ— στέκια) και γαρνίρουμε με ότι θέλουμε
Πηγή: Maria Kourti - ομάδα fb συνταγές για διαβητικούς.
Post a Comment