Header Ads

Πανακότα σοκολάτας με γάλα καρύδας


Υλικά


  • 1 λίτρο γάλα καρύδας 
  • 2 φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη 
  • 35-40 σταγόνες υγρή στέβια 
  • 3 γεμάτες κ.σ.κακάο
Εκτέλεση 

  1. Βάζουμε τη σκόνη ζελατίνης σε 1 /2 κούπα από το γάλα καρύδας ανακατεύουμε και αφήνουμε 5 λεπτά. 
  2. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο γάλα και ρίχνουμε το μείγμα ζελατίνης το κακάο και την στέβια.
  3. Ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα το βάζουμε σε φόρμα και στο ψυγείο. 
  4. Από πάνω ρίχνουμε λίγη σάλτσα σοκολάτας (κακάο— εβαπορέ— στέκια) και γαρνίρουμε με ότι θέλουμε

Πηγή: Maria Kourti - ομάδα fb συνταγές για διαβητικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια