Σοκολατάκια
Υλικά
- Φρυγανιές σικάλεως τριμμένες (να βγει 1 κούπα)
- 2 κ.σ. ταχίνι
- 2 κ.σ. κονιάκ
- 1/2 κ.γλ. κανέλα
- 10 αμύγδαλα ωμα
- 2 κ.σ. εβαπορέ λάιτ
- 2 συσκευασίες σοκολάτας sweet & balance με stevia.
Εκτέλεση
- Λιώνουμε σε Μπεν Μάρι την μια σοκολάτα και προσθέτουμε μέσα φρυγανιά,ταχίνι,κονιάκ, κανέλα,τα αμύγδαλα χοντροκομμένα και το εβαπορέ
- Ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσει.
- Αφού παγώσει πλάθουμε μπαλάκια.
- Λιώνουμε σε Μπεν Μάρι την άλλη συσκευασία σοκολάτας και τα βουτήματα βγάζουμε με πιρούνι και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα έως να κρυώσουν.
Πηγή: Maria Kourti - ομάδα fb συνταγές για διαβητικούς.
Post a Comment