Header Ads

Παγωτό ροδάκινο













Υλικά
  • 4 ροδάκινα καθαρισμένα κομμένα σε φετούλες 
  • 1 κούπα γάλα εβαπορέ λάιτ
  • 4 κ.σ. σιρόπι αγαύης
Εκτέλεση
  1. Αφού έχουμε καθαρίσει και κόψει τα ροδάκινα τα βάζουμε στην κατάψυξη.
  2. Βάζουμε στο μούλτι τα κατεψυγμένα ροδάκινα με το σιρόπι αγαύης και χτυπάμε καλά ρίχνοντας σταδιακά σιγά-σιγά το εβαπορέ έως να πάρει την ύφη παγωτού.


Πηγή: Maria Kourti - ομάδα fb συνταγές για διαβητικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια