Φρουτάλια Τήνου
Υλικά
- 5 αβγά
- 1 κιλό πατάτες
- 200 γρ. λουκάνικο
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο,
- 200γρ γραβιέρα Τήνου
- 2 κουταλιές σούπας γάλα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουµε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ψιλές ροδέλες.
- Σ΄ ένα σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο, το βούτηρο, τις πατάτες και τα λουκάνικα μεχρι να πάρουν χρώμα.
- Σ΄ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και στην συνέχεια ρίχνουμε τις 2 κουταλιές σούπας γάλα, την γραβιέρα Τήνου, αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε λίγο και το ρίχνουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά.
- Ψήνουµε την οµελέτα από τη µία πλευρά και την αναποδογυρίζουµε ώστε να ψηθεί και απο την άλλη.
yourrecipefortoday.blogspot.gr- Πηγη:http://www.tinos360.gr/proionta.html
Post a Comment