Header Ads

Φρουτάλια Τήνου




Υλικά
  • 5 αβγά
  • 1 κιλό πατάτες
  • 200 γρ. λουκάνικο  
  • 2 κουταλιές βούτυρο 
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο,
  • 200γρ γραβιέρα Τήνου
  • 2 κουταλιές σούπας γάλα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουµε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ψιλές ροδέλες.
  2.  Σ΄ ένα σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο, το βούτηρο, τις πατάτες και τα λουκάνικα μεχρι να πάρουν χρώμα.
  3. Σ΄ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και στην συνέχεια ρίχνουμε τις 2 κουταλιές σούπας γάλα, την γραβιέρα Τήνου, αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε λίγο και το ρίχνουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά.
  4. Ψήνουµε την οµελέτα από τη µία πλευρά και την αναποδογυρίζουµε ώστε να ψηθεί και απο την άλλη.



 yourrecipefortoday.blogspot.gr- Πηγη:http://www.tinos360.gr/proionta.html










Δεν υπάρχουν σχόλια