Header Ads

Καρμπονάρα light



Υλικά


  • μακαρόνια ολικής άλεσης 
  • 3 φέτες γαλόπουλα (καπνιστή η βραστή με λίγα λιπαρά)
  •  4 κ.σ.τριμμενο λάιτ κίτρινο τυρί 
  • 1 ποτήρι γάλα 0% -
  • 1 κ.σ. ανθότυρο
Εκτέλεση 
  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε
  1. Στο μούλκι χτυπάμε το γάλα,ανθότυρο και το τυρί τριμμένο,κόβουμε τις φέτες γαλοπούλας σε τετράγωνα κομμάτια.
  2. Βάζουμε στην κατσαρόλα τα μακαρόνια (αλάδωτα)ρίχνουμε την γαλόπουλα και το μείγμα από το μούλκι.
  3. Αφήνουμε στη φωτιά ανακατεύοντας όλα μαζί έως να δέσει
  4. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.



Πηγή: Maria Kourti - ομάδα fb συνταγές για διαβητικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια