Καρμπονάρα light
Υλικά
- μακαρόνια ολικής άλεσης
- 3 φέτες γαλόπουλα (καπνιστή η βραστή με λίγα λιπαρά)
- 4 κ.σ.τριμμενο λάιτ κίτρινο τυρί
- 1 ποτήρι γάλα 0% -
- 1 κ.σ. ανθότυρο
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε
- Στο μούλκι χτυπάμε το γάλα,ανθότυρο και το τυρί τριμμένο,κόβουμε τις φέτες γαλοπούλας σε τετράγωνα κομμάτια.
- Βάζουμε στην κατσαρόλα τα μακαρόνια (αλάδωτα)ρίχνουμε την γαλόπουλα και το μείγμα από το μούλκι.
- Αφήνουμε στη φωτιά ανακατεύοντας όλα μαζί έως να δέσει
- Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Πηγή: Maria Kourti - ομάδα fb συνταγές για διαβητικούς.
Post a Comment