Header Ads

Κουλουράκια με Πορτοκάλι από τον Σεφ Γιάννη Ζωγράφο





Υλικά:

125γρ Βούτυρο
55γρ ζάχαρη άχνη
6γρ Baking Powder
1 αυγό
15 γρ Γάλα
1 βανίλια
30γρ χυμό πορτοκαλιού
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
285γρ αλεύρι μαλακό

Εκτέλεση:
 

1) Χτυπάμε τα βούτυρα με την ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψουν.
 

2) Ρίχνω το αυγό και σιγά- σιγά το χυμό, το γάλα και το ξύσμα.
 

3) Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζω το αλεύρι,  το Baking Powder και την βανίλια.
 

4) Αφού τα έχω κοσκινίσει αρχίζω σιγά-σιγά και το ρίχνω στο μείγμα μου.
 

5) Αφήνουμε το μείγμα μας για μισή ώρα να ξεκουραστεί και πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε
 

6) Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο.
 





Δεν υπάρχουν σχόλια